Покров Понедельник 06.05.24, 21:26
Сайт
Главная » Архив материалов
До відома роботодавців міста. Управління праці та соціального захисту населення iнформyєВ січні поточного року набрав чинності Закон України від 12 січня 2012 року «Про професійний розвиток працівників», який визначає правові, організаційні та фінансові засади функціонування системи професійного розвитку працівників.
Управління праці та соціального захисту населення пропонує привести        свої нормативно – правові документи у відповідність із цим Законом.
За більш детальною інформацією звертатись до управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Горького, 5 каб. № 9, т. 4-22-57.
З повагою
начальник   управління                                                      Т.М.Ігнатюк

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровській області зростають обсяги промислового виробництва»У Дніпропетровській області індекс промислового виробництва за січень 2012 р. відносно січня 2011 р. збільшився на 9,6%. 
«За підсумками роботи індустрії області зафіксовано позитивні результати за всіма основними напрямками промислового виробництва. За січень 2012 року відносно січня 2011 року індекс виробництва збільшився на 9,6%. Завдяки цьому Дніпропетровщина займає провідне місце у промисловості країни», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул. 

Кривий Ріг відзначив 68-му річницю визволення міста від фашистських загарбників Кривий Ріг відзначив 68-му річницю визволення міста від фашистських загарбників В урочистостях взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни–визволителі Кривого Рогу, жителі міста. Зі святом ветеранів привітали керівники області та міста – перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний та міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул.
 «Ветерани Великої Вітчизняної війни є гордістю молодого покоління. Досвід, мудрість ветеранів допомагає будувати та розвивати Дніпропетровську область. Президент України Віктор Янукович і голова облдержадміністрації Олександр Вілкул приділяють велику увагу турботі про ветеранів Великої Вітчизняної війни. В області реалізуються державні, обласні та міські програми соціального напряму. За рахунок цих програм ветерани користуються пільгами на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, безкоштовно проходять санаторно-курортне лікування, отримують матеріальну допомогу», – сказав перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.

У Дніпропетровську введений в експлуатацію черговий новий житловий будинок»З нагоди відзначення 80-річчя Дніпропетровської області за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник відкрив новий житловий будинок у Дніпропетровську.  
«Обласна влада під керівництвом губернатора Олександра Вілкула вирішує актуальні питання, які стоять перед населенням регіону. Одне з цих питань – забезпечення житлом жителів Дніпропетровщини. Сьогодні у Дніпропетровську введений в експлуатацію ще один новий житловий будинок. І це означає, що галузь житлового будівництва у регіоні розвивається», - сказав Геннадій Темник.

В торгівельних мережах області пройде акція з продажу соціальних товарів зі святковими знижками У рамках святкування 80-річчя області на Дніпропетровщині за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула з 24 по 26 лютого в провідних торгівельних мережах області пройде акція з продажу соціальних товарів зі святковими знижками. 

В акції візьмуть участь відомі торгівельні мережі області. Зокрема, торгівельні мережі «Сільпо», «Варус», «Метро», «АТБ», «Нова Лінія», «Єва», «Караван» та інші вже розмістили плакати з привітаннями жителів і гостей нашої області з 80-річним ювілеєм, а з 24 по 26 лютого, напередодні свята, зроблять акційні знижки на низку продуктів харчування, побутової хімії, будівельних матеріалів та інших товарів.

«Святкування 80-річчя спрямоване на те, щоб кожен житель нашого регіону відчув дух свята»Олександр Вілкул: «Святкування 80-річчя Дніпропетровської області спрямоване на те, щоб кожен житель нашого регіону відчув дух свята, дух патріотизму та любові до рідної Дніпропетровщині й України»
Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул заявив під час брифінгу, на якому ознайомив журналістів та жителів регіону з основними святковими заходами щодо відзначення 80-річчя створення Дніпропетровської області. 
«Уся робота обласної влади з підготовки до святкування 80-річчя створення нашої області була спрямована на те, щоб кожен житель міста, села і селища нашого регіону відчув дух свята, дух патріотизму та любові до рідної Дніпропетровщини й України», - сказав Олександр Вілкул.

Віктор Янукович візьме участь в урочистостях з нагоди 80-річчя Дніпропетровської області» Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул заявив під час брифінгу, на якому ознайомив журналістів та жителів регіону з основними святковими заходами щодо відзначення 80-річчя створення Дніпропетровської області. 
«Для нас велика честь, що завтра 24 лютого вітати Дніпропетровщину з ювілеєм приїде наш Президент Віктор Федорович Янукович. У рамках свого візиту Глава нашої держави урочисто відкриє нову Льодову арену в Дніпропетровську», - сказав Олександр Вілкул. Він підкреслив, що це перша хокейна база, побудована на Дніпропетровщині за підтримки Президента України в рамках держпрограми «Хокей України» та Комплексної стратегії розвитку регіону. Її відкриття дасть потужний імпульс для розвитку зимових видів спорту та підготовки в регіоні нових чемпіонів.

До 80-річчя області видано Антологію літератури для дітей та юнацтва Придніпров'я «Сяєво Жар-птиці»У рамках святкування 80-річчя області у Дніпропетровській обласній науковій бібліотеці презентовано Антологію літератури для дітей та юнацтва Придніпров'я «Сяєво Жар-птиці». Антологію підготовлено за підтримки губернатора Олександра Вілкула Дніпропетровською обласною організацією Національної Спілки письменників України.
«Книга «Сяєво…» – це унікальна збірка, яка зібрала кращі твори наших письменників-земляків XIX-XXI століття. Це прекрасний інтелектуальний подарунок для молоді і дорослих. Книга стане окрасою кожної бібліотеки і кожної школи Дніпропетровщини», - сказав губернатор Олександр Вілкул.

 З 23 лютого 2012 року відкриється виставка «Художники – ювілею області» За підтримки губернатора Олександра Вілкула з 23 лютого 2012 року у виставковій залі Дніпропетровської організації Національної Спілки художників України (вул. набережна Леніна,11) відкриється виставка «Художники – ювілею області». Захід проходитиме у рамках святкування 80-річчя Дніпропетровщини. 
На виставці представлені роботи художників Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Нікополя, Петриківки. Це – 160 творів живопису, графіки та декоративно-прикладного мистецтва 75 митців. Серед них: тематичні картини, портрети, пейзажі. Митці різних поколінь працюють в різних техніках, в різних манерах, що дає можливість глядачам відчути їх індивідуальне сприйняття дійсності. Виставка демонструє роботи народного художника України Федіра Клименка, заслужених художників України Михайла Козуліна, Григорія Чернети, заслуженого діяча мистецтв України Леоніда Антонюка та інших.

Поздравления с 23 февраля, днем защитника Отечества!Непросто быть Мужчиной в нашем веке,
Быть — лучшим, победителем, стеной,
Надёжным другом, чутким человеком,
Стратегом между миром и войной.
Быть сильным, но... покорным,
мудрым, нежным,
Богатым быть, но... денег не жалеть. 
Быть стройным, элегантным и... небрежным.
Всё знать, всё успевать и всё уметь.
                                       Мы в праздник пожелаем вам... терпенья
                                       В решениях ваших жизненных задач.
                                       Здоровья вам, любви и вдохновенья. 
                                       Успехов творческих и всяческих удач!

« 1 2 ... 291 292 293 294 295 ... 339 340 »