Покров Суббота 04.05.24, 20:13
Сайт
Главная » Архив материалов
Олександр Вілкул вручив томограф Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова. Губернатор Олександр Вілкул вручив магнітно-резонансний томограф Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова. Новий МРТ дозволить підвищити рівень доступності для населення Дніпропетровської області якісно нових, безпечних та ефективних методів досліджень. Завдяки вчасно встановленому діагнозу покращиться ефективність лікування.
Загальна вартість сучасної магнітно-резонансної системи «EXELART Vantage XGV» виробництва «Toshiba» складає 19,5 млн грн.
На ремонт та підготовку приміщення у відповідності до технічних вимог для встановлення системи виробництва «Toshiba» з обласного бюджету було виділено 480 тис грн. «Виконуючи завдання нашого Президента Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення якості медичних послуг, ми забезпечуємо лікувальні заклади Дніпропетровщини сучасною медичною технікою.

Повноважний Посол Шухрат Султонов привітав губернатора та жителів регіону з 80-річчям областіНадзвичайний та Повноважний Посол Республіки Таджикистан в Україні Шухрат Султонов привітав губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула та жителів регіону з 80-річчям області
«Уважаемый Александр Юрьевич!
От имени Посольства Республики Таджикистан в Украине, прошу Вас принять искренние поздравления со знаменательной датой: 80-летием образования Днепропетровской области.
Славная Днепропетровщина, имея богатейшую и самобытную историю, традиционно является одной из ведущих областей Украины, экономика которой во многом влияет на развитие всей страны.

Едуард Матвійчук та Микола Пундик привітали губернатора та жителів області із 80-річним ювілеєм регіонуГолова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук та голова Одеської облради Микола Пундик привітали губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула та жителів області із 80-річним ювілеєм регіону

«Дорогі жителі Дніпропетровщини!

Сердечно вітаємо вас з 80-річчям утворення вашої області!
Придніпров’я внесло надзвичайно вагомий вклад у промисловий комплекс України, її продовольчі запаси, здобутки науки та культури. У вашому чудовому регіоні виростали і формувалися кадри шахтарів, металургів, хліборобів, вчених, державних діячів.

Прем’єр-міністр України привітав губернатора та жителів Дніпропетровщини із 80-річчям області«Шановні жителі Дніпропетровщини!
Щиро вітаю Вас з 80-річчям утворення Дніпропетровської області, провідного промислового центру України з потужним економічним та культурним потенціалом, авангардом світової науково-технічної думки у галузі освоєння космосу.
Сьогодні регіон активно примножує свої надбання, славу могутнього регіону. Переконаний, що визначенні перспективи на майбутнє дають йому можливість утримувати провідні позиції серед областей України. Завдяки працелюбним людям успішно розвиваються підприємство-гігант «Південмаш», Криворізький залізорудний, Західно-Донецький вугільний, Нікопольський марганцеворудний і Дніпропетровський буровугільний басейн, інші життєво важливі виробництва.
На Дніпропетровщині зберігається та розвивається найкраще надбання української культури – петриківський розпис, який є візитною карткою України.

На Дніпропетровщині триває поповнення книжкового фонду бібліотек сільських районівУ рамках Комплексної стратегії розвитку регіону на Дніпропетровщині триває поповнення книжкового фонду бібліотек сільських районів. Зокрема, Царичанська та Петриківська районні бібліотеки Дніпропетровщини у рамках гуманітарної програми Інституту відкритого суспільства (Нью-Йорк – Будапешт) і Міжнародного фонду «Відродження» стали переможцями конкурсу «Поповнення фондів сільських бібліотек й активізація їх культурно-просвітницької роботи з місцевими громадами». Кожна районна бібліотека отримала грант по 10 тис грн.
Найближчим часом бібліотеки Царичанського та Петриківського районів зможуть замовити літературу видану в Україні впродовж 2009-2011 років за різними напрямками. 

Геннадій Темник: «Для жителів Новомосковська збудований новий десятиповерховий житловий будинок»З нагоди відзначення 80-річчя Дніпропетровської області у Новомосковську введений в експлуатацію новий 60-квартрирний житловий будинок. 14 квартир як службове житло у цьому будинку отримають працівники ДП «Придніпровська залізниця».
«На Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується ціла низка програм із будівництва житла. Зокрема, у 2010 році в містах і районах області було виділено 169 квартир для працівників бюджетної сфери, у 2011 році - 186 квартир - 97 квартир для бюджетників у Дніпропетровську та 89 квартир для медиків у Кривому Розі. У цьому році для жителів Новомосковська збудований новий десятиповерховий житловий будинок.

27 лютого 2012 року Дніпропетровщина зустрічає Родіона НахапєтоваУ рамках святкування 80-річчя області з 27 по 29 лютого 2012 року Дніпропетровщину відвідує наш земляк відомий кіноактор і режисер, народний артист РРФСР Родіон Нахапєтов.
«З радістю й хвилюванням повертаюся на Батьківщину. Святкування 80-річчя області – особлива, знакова подія. Глибоко вдячний губернатору Олександру Вілкулу за те, що запросив мене на чудовий ювілей, за можливість знову бути на рідній землі, спілкуватися з земляками», - сказав Родіон Нахапєтов.
27 лютого гість зустрінеться з головою облдержадміністрації Олександром Вілкулом. Потім із зіркою кінематографу спілкуватимуться представники ЗМІ. Цього ж дня відбудеться творчий вечір режисера і актора у Дніпропетровському академічному театрі російської драми імені Максима Горького.

Iз 80-річним ювілеєм регіону привітав Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко «Шановний Олександре Юрійовичу!
Великий промисловий і фінансовий потенціал, розвинена транспортна інфраструктура, багаті природні ресурси та родючі землі роблять Дніпропетровщину одним із найпотужніших регіонів України, який упевнено розвивається та є важливим рушієм національної економіки.
Відзначаю значиме місце регіону у здійсненні зовнішніх торгівельних й економічних зв’язків нашої держави, передусім з країнами Європи та Співдружності Незалежних Держав. Бачу широкі можливості для подальшого підвищення ролі області у розвитку практичного співробітництва України із зарубіжжям та висловлюю готовність Міністерства закордонних справ і надалі цьому всебічно сприяти.
Хочу побажати Вам особисто та всім мешканцям Дніпропетровщини міцного здоров’я і благополуччя, а також великої наснаги до нових вагомих здобутків на користь держави та регіону», - йдеться у привітанні.


За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події.За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 50 заяв про злочини та події. Вжитими заходами 21 з них розкрито по  «гарячим слідам», серед яких переважаючими є крадіжки, тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, незаконне поводження зі зброєю та інші. 
Коротко про деякі злочини скоєні на минулому тижні.

Родина міліціонера, який загинув, отримала нову трикімнатну квартируЗа сприяння голови облдержадміністрації Олександра Вілкула родина міліціонера, який загинув під час виконання своїх службових обов’язків, отримала нову трикімнатну квартиру
Заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак вручив родині загиблого міліціонера Андрія Мартиненка ключі від трикімнатної квартири у новому будинку у Дніпропетровську. 
Андрій Мартиненко загинув 16 вересня 2010 року, з’ясовуючи  особу підозрілого громадянина на центральному автовокзалі м. Дніпропетровська. Злочинець вихопив травматичну зброю та наніс смертельне поранення прапорщику міліції Мартиненку та поранив його напарника. 40-річний Андрій Мартиненко помер на місці пригоди. У нього залишилась дружина та дві доньки 6-ти та 17-ти років. Сім’я жила у гуртожитку.

« 1 2 ... 292 293 294 295 296 ... 339 340 »