Покров Суббота 27.04.24, 06:13
Сайт
Главная » Область
Посол Франции Ален Реми: «Основное сообщение от инвесторов к Вам - дела на Днепропетровщине идут хорошо, поэтому нужно продолжать работать Так прокомментировал работу областной власти по созданию благоприятного инвестиционного климата и поддержке инвестиционных проектов в Днепропетровской области представитель французского государства во время встречи с губернатором Днепропетровщины Александром Вилкулом.
Накануне Чрезвычайный и Полномочный Посол Республики Франция в Украине Ален Реми встретился с инвесторами, которые работают в Днепропетровской области. Инвесторы отметили высокий уровень сотрудничества с областной властью и поддержки, которая оказывается на территории Днепропетровщины. 

Губернатор Олександр Вілкул провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Франція в Україні Аленом РеміГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Франція в Україні Аленом Ремі. Сторони обговорили можливості поглиблення співробітництва у соціально-економічній, науково-технічній та культурній сфері. 
У зустрічі також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Андрій Муксімов, в.о. начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Михайло Ісаченко, радник голови облдержадміністрації Микола Ситник, директор КП «Дніпропетровське інвестиційне агентство» Віталій Биков, від французької сторони – прес-аташе Посольства Франції в Україні Софі Савельеф, директор французького культурного центру «Альянс франсез» Неж Прюво.

2 та 3 червня 2012 року за підтримки Олександра Вілкула відбудеться 9-й чемпіонат України з естетичної гімнастики2 та 3 червня 2012 року за підтримки Олександра Вілкула у Дніпропетровську проходитиме 9-й чемпіонат України з естетичної гімнастики. Захід відбудеться у спортивному комплексі Державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 40-а). У змаганнях візьмуть участь 200 спортсменок із 25 команд, які представляють регіони України. Урочисте відкриття чемпіонату – 2 червня 2012 року о 15.00.
«Спортивне виховання молоді – важливий чинник розвитку Дніпропетровського регіону. За ініціативи губернатора Олександра Вілкула в області реалізується комплекс програм, спрямованих на розвиток спортивної інфраструктури та професійного спорту, у тому числі, популяризацію здорового способу життя серед молоді регіону. Розвиток таких напрямків, як естетична гімнастика набуває все більшої популярності. Так, у Дніпропетровській області естетичною гімнастикою займається більше 400 спортсменок. А понад 40 гімнасток нашого регіону віком від 16 років і старше є багаторазовими переможцями всеукраїнських змагань», – сказала Марія Пустова.

На Дніпропетровщині триває фахова підготовка сімейних лікарівДля підвищення якості та доступності медичних послуг у Дніпропетровській області триває активний розвиток сімейної медицини. Професійна підготовка сімейних лікарів відіграє ключову роль у процесі модернізації системи охорони здоров’я.
 «Впровадження сімейної лікувальної практики у Дніпропетровській області реалізується на основі успішного досвіду організації системи охорони здоров’я в країнах Європи, Північної Америки та пропозицій провідних медичних фахівців України. Сьогодні всі члени родини з будь-якими питаннями мають змогу звернутися до свого сімейного лікаря, який надасть необхідну медичну допомогу», - сказала доктор медичних наук, професор Валерія Лехан.
Наразі у Дніпропетровській області медичну допомогу населенню надають 450 сімейних лікарів, які обслуговують понад 30% населення області.  Це в півтора раза більше ніж у 2009 - 2010 роках. 

Олександр Вілкул привітав команду депутатів-спортсменів Дніпропетровської області, яка увійшла до трійки переможцівГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав команду депутатів-спортсменів області, яка увійшла до трійки переможців ІІ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів. До складу нашої команди увійшло 25 депутатів обласної та місцевих рад. 
Із 22 по 26 травня 2012 року в Алушті проходила ІІ фінальна Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Загалом у змаганнях взяли участь близько 500 депутатів із 16 областей, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.
Всеукраїнська спартакіада проходила в три етапи

Громадська платформа з питань медичної реформи в діїНа Дніпропетровщині тривають громадські обговорення модернізації охорони здоров’я. Наразі представники громадськості відвідали Центри первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) №10 та №12 міста Дніпропетровськ, де мали змогу поспілкуватися з пацієнтами та медиками.
30 травня члени Громадської платформи з питань медичної реформи разом з представниками Дніпропетровської обласної ради та Головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації відвідали Центри первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) №10 та №12 міста Дніпропетровськ. 
До складу ЦПМСД №10 входять 4 амбулаторії загальної практики - сімейної медицини, що обслуговують близько 64 тисяч мешканців Самарського району.

В усіх дозвільних центрах міст та районів надаватимуться консультації щодо участі в програмі іпотечного кредитуванняЖителі Дніпропетровщини, які потребують поліпшення житлових умов, зможуть отримати вичерпну інформацію в дозвільних центрах міста та районів про участь в Програмі іпотечного кредитування, яка впроваджується в Україні в рамках  Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича. Відповідне завдання про розгортання роботи спеціалістів-консультантів з даного питання поставив перед керівниками міст та районів губернатор Олександр Вілкул під час засідання колегії облдержадміністрації, що пройшла у Вільногірську. 

Олександр Вілкул: «Особлива увага – вирішенню нагальних питань ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни» Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час виїзного засідання Колегії облдержадміністрації у Вільногірську дав доручення головам РДА забезпечити гідну підготовку та проведення заходів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, який відзначають щороку 22 червня в день початку Великої Вітчизняної війни. Губернатор також поставив завдання звернути особливу увагу на вирішення питань підтримки ветеранів та інвалідів війни. 

Під головування Олександра Вілкула у Вільногірську пройшло виїзне засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністраціїПід головування Олександра Вілкула у Вільногірську пройшло виїзне засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністрації. У засіданні колегії взяли участь народний депутат України Сергій Глазунов, заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, міські голови, голови райдержадміністрацій та районних рад, господарсько-громадський актив Вільногірська. 
Головне питання порядку денного колегії облдержадміністрації – реалізація Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області у місті Вільногірськ.

Олександр Вілкул: «Створення за 2011-2012 роки п’яти нових модульних котелень у Вільногірську дозволить удвічі зменшити споживання газуПро це повідомив Олександр Вілкул під час виїзного засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, яка пройшла в місті Вільногірськ.
У 2012 році у Вільногірську за підтримки Олександра Вілкула здійснюється будівництво трьох модульних котелень (№№ 4,6,8), загальна вартість яких складає 13,5 млн грн, з яких 9,5 млн  – кошти Вільногірського гірничо-металургійного комбінату, які  залучені на умовах угоди про соціальне партнерство між владою і підприємством. 
«Пуск в експлуатацію у 2012 році трьох модульних котелень у Вільногірську дозволить забезпечити стабільним і якісним опаленням 80% освітніх, та 100% медичних закладів міста, в якому проживає понад 24 тисячі жителів нашого регіону», - сказав Олександр Вілкул. 

« 1 2 ... 223 224 225 226 227 ... 305 306 »