Покров Суббота 04.05.24, 22:02
Сайт
Главная » Архив материалов
За підтримки Олександра Вілкула Дніпропетровському спортсмену-паралімпійцю Вадиму Нестеренку придбано комплектуючі для протезівЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині створюються належні умови для підготовки спортсменів-паралімпійців. Зокрема, за дорученням голови облдержадміністрації його заступник Марія Пустова вручила комплектуючі для протезів, колінні суглоби Дніпропетровському спортсмену-паралімпійцю Вадиму Нестеренку. На їх придбання за ініціативи Олександра Вілкула було виділено 86 тис грн. 
«Від Дніпропетровської області вже налічується 46 кандидатів на участь у ХІV Паралімпійських іграх 2012 року. Один із них – майстер спорту України міжнародного класу Вадим Нестеренко. Він кандидат номер один, але через те, що його протези зношені, участь Вадима у Паралімпійських літніх іграх стала під загрозою. Завдяки підтримці Олександра Вілкула це питання вирішено. За його дорученням, я передаю ці сучасні протези колінних суглобів. Впевнена, що це значно покращить можливості Вадима та допоможе здійснити його мрію щодо участі в Паралімпійських іграх. Перемоги Вадима дають надію тисячам інвалідів вірити у себе та у свої сили», - сказала Марія Пустова.

е у вихованні свідомої, здорової патріотично-налаштованої молоді України займають військово-прикладні види спортуЗа дорученням губернатора його заступник Іван Ступак взяв участь в урочистому відкритті змагань військово-прикладних видів спорту на Кубок пам’яті почесного громадянина Дніпропетровська та учасника Великої Вітчизняної війни генерал-лейтенанта Івана Волівача. Змагання проходили у селищі Черкаське за підтримки губернатора Олександра Вілкула у рамках місячника оборонно-масової роботи до Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Учасниками змагань стали 250 юнаків з Дніпропетровська та Дніпропетровського району.

У медичних закладах області майже в 2,5 рази збільшено кількість стаціонарних ліжок для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофиВ рамках модернізації охорони здоров’я та на виконання Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича у медичних закладах Дніпропетровської області майже в 2,5 рази збільшено кількість стаціонарних ліжок для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.                                                                                                               Система медичної допомоги Дніпропетровщини для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС включає щорічні профілактичні огляди, амбулаторне та стаціонарне лікування, реабілітаційні заходи в санітарно-курортних умовах та реабілітаційних центрах.                                                                                              
«В рамках модернізації охорони здоров’я та на виконання Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, на Дніпропетровщині розширюється мережа медичної допомоги для чорнобильців. Так, в 2012 році кількість стаціонарних ліжок для постраждалих цієї категорії збільшилась з 30 до 80», - сказала начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валентина Гінзбург. 

У Павлограді члени громадської ради підтримали проведення модернізації охорони здоров’яПід час виїзного засідання члени громадської ради та представники місцевої влади відзначили покращення якості медичних послуг у лікувальних закладах Павлограда
У виїзному засіданні взяли участь представники громадських організацій, головні лікарі та спеціалісти медичних закладів, начальник відділу охорони здоров’я, заступники міського голови, начальники структурних підрозділів міськвиконкому м. Павлоград.
У ході зустрічі були відвідані заклади первинної медичної допомоги - амбулаторії загальної практики №1, №2, №3. Також було оглянуто роботу інфекційного, кардіологічного та реанімаційного відділення Павлоградської міської лікарні №4. На всі запитання присутніх були надані вичерпні відповіді спеціалістами медичних установ. Після спілкування з пацієнтами та медичними працівниками члени громадської ради відзначили перші позитивні результати модернізації охорони здоров’я у Павлограді. 

У рамках найбільшої в світі міжнародної промислової виставки Ганновер Мессе–2012 Дніпропетровщина презентувала свої інвестиційні можливостіІз 23 по 27 квітня Дніпропетровська область бере участь у найбільшій у світі виставці високих технологій, інновацій, промислової автоматизації, енергозбереження та систем управління виробництвом «Ганновер Мессе – 2012». Цього року в Ганновері зібрались представники понад 5-ти тисяч фірм і компаній з 70 країн світу. У рамках виставки за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов презентував інвестиційні можливості Дніпропетровщини на українсько-німецькому економічному форумі. 


Олександр Вілкул провів двосторонню зустріч з Послом США в Україні Джоном ТеффтомГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів двосторонню зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Теффтом в рамках перебування американського дипломата в Дніпропетровській області з нагоди проведення Днів США у Дніпропетровську. Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співробітництва Дніпропетровщини та США в інвестиційній, економічній, гуманітарній та екологічній сферах.
Олександр Вілкул ознайомив Джона Теффта з економічним та інвестиційним потенціалом Дніпропетровського регіону. Насамперед з інвестиційними проектами, які розроблені Дніпропетровським регіональним інвестиційним агентством.
«США - надійний партнер нашого регіону. За підсумками минулого року  зовнішньоторговельний оборот товарами області зі США збільшився на 42% в порівнянні з 2010 роком і склав майже 1 млрд доларів.

У Дніпропетровську 24-25 квітня 2012 року проходить щорічна обласна виставка «Освіта. Кар’єра. Суспільство-2012»У Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула відкрито обласну виставку «Освіта. Кар’єра. Суспільство-2012». Вона проходить 24-25 квітня 2012 року на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді України (вул.Гагаріна, 26).  На виставці презентуватимуть свою діяльність 18 вишів та 26 професійно-технічних навчальних закладів області. Понад 6 тис випускників 9-х та 11-х класів з усіх міст та районів області матимуть можливість ознайомитись з досягненнями освітньої галузі Дніпропетровщини, умовами вступу та переліком професій, які мають попити на ринку праці. 

Орджоникидзевский судья признал факт смертельного ДТП, но отрицает свою винуПрокурор Днепропетровской области Наталья Марчук обнародовала очередную порцию информации о случившемся 14 апреля ДТП, в совершении которого подозревается судья из г. Орджоникидзе. В частности, 20 апреля в ходе пресс-конференции, посвященной резонансному дорожно-транспортному происшествию, Наталья Васильевна сообщила, что подозреваемый судья признает факт ДТП, но вину – нет. Кроме того, он всеми силами пытается избежать наказания. «Лицо, которое подозревается в совершении преступления, не настроено на то, чтобы установить истину по делу. Оно дает какие-то показания, которые направлены на то, чтобы избежать ответственности», - сказала областной прокурор Наталья Марчук.

Олександр Вілкул увів в експлуатацію модернізовану систему очищення води на Аульському водоводі, який обслуговує понад 2 млн жителівГубернатор Олександр Вілкул увів в експлуатацію реконструйовані швидкі безнапірні фільтри та систему збирання освітленої води в цеху очисних споруд на Аульському водоводі. Реконструкція систем очищення води на Аульському водоводі дасть можливість покращити якість питної води для понад 2 млн жителів області, значно зменшити витрати питної води на промивку фільтрів та зменшити скидання промивних вод у Дніпро.
«Підвищення якості питної води є одним з найголовніших напрямків регіональної екологічної політики, яку проводить обласна влада в рамках реалізації Програми реформ нашого Президента і Комплексної стратегії розвитку регіону. У вересні минулого року на Аульському водоводі вперше за останні 25 років було розпочато реконструкцію швидких безнапірних фільтрів і системи збору освітленої води цеху очисних споруд. І сьогодні, через півроку, завдяки злагодженій роботі обласної влади та Уряду реконструкція повністю завершена. Тож до 80-річчя Дніпропетровщини введено в експлуатацію ще один соціально важливий модернізований інфраструктурний об'єкт життєзабезпечення, який постачає воду більше ніж для 2 мільйонів жителів нашого регіону», – сказав Олександр Вілкул.

Станом на 19 квітня більше 10 тисяч жителів Дніпропетровської області підтвердили своє бажання отримати компенсації вкладів ОщадбанкуУ рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича на Дніпропетровщині проходить робота щодо здійснення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Станом на 19 квітня 10 416 жителів області підтвердили своє бажання отримати компенсації.
Губернатор Олександр Вілкул під час селекторної наради дав низку доручень мерам міст та головам райдержадміністрацій щодо обов’язкової роз’яснювальної роботи по виплатах вкладів Ощадбанку. 
«Наш Президент Віктор Янукович визначив як принципове питання проведення виплат вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Я доручаю кожному керівнику взяти під особистий контроль інформаційно-роз’яснювальну роботу на підпорядкованій території – проводити серед керівників квартальних комітетів, ЖЕКів, сільських та селищних рад роз’яснення щодо оформлення довіреностей для уточнення (актуалізації) даних громадян-інвалідів, людей похилого віку та нездатних самостійно пересуватись жителів», – сказав губернатор Олександр Вілкул.

« 1 2 ... 268 269 270 271 272 ... 339 340 »